Danmark gratis:

Din kurv

Din vogn

Subtotal:

Køb online Xenical (Orlistat) 60 og 120 mg til vægttab i håndkøb

Bedømmelse 4.5 af 5 (40 Brugeranmeldelser)
Xenical
Kvalitetsprodukter
24/7 Kundeservice
Hurtig levering
Gratis returnering

Produkt beskrivelse

Produktnavn: Xenical
Aktiv(e) ingrediens(er): Orlistat
Dispensing: Uden recept
Præsentation: Piller
Tilgængelig dosering: 120mg
Applikation: Mænd og kvinder over 18 år med symptomer på fedme.
Instruktioner: En kapsel tre gange dagligt, under eller op til en time efter indtagelse af et måltid der indeholder fedt. Behandlingstid: 6 til 12 måneder, maksimalt op til 4 år.
Laveste pris: 11.51 DKK(120mg)
Varighed: 48-72 timer
Stofkategori: Gastrointestinale midler
Alkohol indtagelse: Ingen kendte interaktioner med alkohol.
Amning/graviditet: Kontraindikation.
Skjule

Vælg et produkt

Bonus: 0 Piller
Per pille: 0
Besparelser: 0
Total pris: 0
Total pris:
0
Bonus:
0 Piller
Per pille:
0
Besparelser:
0
593.95
960.31
1303.11
1593.14
1915.2
394.42
475.77
731.19
841.75
2245.34
3266.27
4374.87
Betalingsmetoder
Leveringsmetoder

Hvad er Xenical? Nøglefakta om pillen

Xenical, som indeholder orlistat (en potent lipasehæmmer), kan afhjælpe din kraftige overvægt. Der er altså tale om piller til brug for din slankekur. Du vil opleve, at du får lindring, når den glider ned i din mave, hvor den bliver opløst. I din mave vil den bremse for 1/3 (omkring 33%) af fedtet i den mad du spiser. Det vil derimod blive sendt ud med din fæces.

Hvad bruges Xenical til?

Dette medikament hjælper dig hvis du er overvægtig, og har brug for at gå ned i vægt. Den har en ret simpel virkningsmekanisme: det hæmmer aktiviteten af et særligt enzym kaldet lipase (også kaldet "fordøjelsesvæske"), som er ansvarlig for fordøjelsen af fedtstoffer.

Produktet kan bruges af:

 • overvægtige personer;
 • patienter med overvægt, som samtidig lider af andre sygdomme som metabolisk syndrom eller hypertension.

Xenicals effekt på kroppen?

Lægemidlet kan give en effekt på kortere sigt, hvor du kommer til at tabe dig, men over længere tid er det mere overladt til din viljestyrke, om du taber dig eller ej. Du bør også overholde korrekt ernæring og være fysisk aktiv, hvis du ønsker at opnå de bedste resultater af terapien.

Hvordan tager man Orlistat?

Pillen skal, med vand, tage tre gange i døgnet, og tiden for indtagelse, er ved de større måltider, hvor der er sul i. Det er ligegyldigt om du synker pillen, mens du er i gang med at fortære dit måltid eller op til en time efter. Den skal dog ikke tages inden du konsumerer din mad, da dens virkningsmekanisme ellers ikke vil fungere optimalt.

Orlistat dosering

For at Orlistat skal fungere efter hensigten, skal det tages korrekt, og alt efter hvor meget du har brug for at indtage, kommer Xenical i to forskellige doseringer, som du kan læse mere om herunder.


60 mg


Du kan vælge denne mulighed, hvis du vil være sikker på at spare penge på dit medicinforbrug. Op til 25% af sulet fra et måltid vil forhindres i at blive omsat i kroppen, og vil i stedet blive sendt ud af kroppen. 


120 mg


Tag 120 mg oralt tre gange pr. dag ved hvert større måltid, der indeholder fedt. Du modvirker med denne pille, 1/3 af fedtet fra maden i at blive optaget i kroppen.

Orlistat pris på apotek - nu er de bedste tilbud her

Nu kommer vi så til, hvor det kan købes. Orlistat i håndkøb kan købes lige præcis her, og prisen er lavere end på det normale apotek. Derudover, jo større pakke du vælger, jo lavere bliver prisen pr. pille, for ikke at nævne, at vi har særlige kampagner både for nye som for vores faste kunder.

Orlistat alternativer

Hvis du, af forskellige grunde, vil prøve et alternativ til orlistat, kan du prøve generiske versioner, som er produceret af følgende:

 • Sandoz
 • Teva
 • Hexal

Faktisk indeholder de samme mængde aktive ingredienser som deres mærkevarer.

Naturlige alternativer

Der er nogle naturlige alternativer, men de har ret svag og ret supplerende effekt.

Bukkehorn
Kan hjælpe med at kontrollere appetitten

Cayennepeber
Det kan øge stofskiftet lidt
Kanel
Det er effektivt til at stabilisere blodsukkeret, hvilket kan mindske appetitten

Orlistat kontra Bupropion

Der er ikke for mange piller til vægttab på markedet, en af dem er bupropion (en type antidepressivum), som bruges i kombination med naltrexon under mærkenavnet Mysimba. Mens Xenical hæmmer fedtoptagelsen, hjælper Mysimba med at mindske appetitten, men det kan forårsage nogle psykologiske bivirkninger.

Xenical - køb det som en behandling

Dette er det originale produkt, som mange anvender sig af, og skulle du få mod på selv at prøve det.

Vil du tabe dig, har du nu mulighed for at bestille Xenical online og få pakken sendt hjem til dig. Indenfor nogle få dage kan du begynde med at gå ned i vægt.

Orlistat kommer i håndkøb

Du kan købe Xenical på både recept, samt den generiske version (60 mg), der kan købes i håndkøb. Hvis du har en recept, kan du vedhæfte den under onlinebestillingen, alternativt kan du blive bedt om at udfylde et særligt sundhedsspørgeskema.

Hvis du ønsker at prøve med en generisk udgave af medicinen, en rigtig fedtforbrænder, kan du teste vores muligheder lige her. Du vil finde at prisen er lavere end på det originale produkt.

Orlistat erfaringer med brugen af det

Erfaringerne med Orlistat viser, at det kan have en positiv effekt på vægten, over behandlingens forløb, men succesen med medikamentet afhænger af, om patienten er opsat til at gå ned i vægt. Hvis patienten vil tabe sig, stiger chancen for, at en permanent nedgang i vægten vil finde sted.

Under de første 3 måneder, forventes det, at man går ned med ca. 5% af sin kropsvægt, og i de efterfølgende år, 15% af kropsvægt pr. år. På internettet kan du finde før og efter billeder af folk, der har brugt denne slankepille. Bemærk, at meninger og anmeldelser på fora ikke bør behandles som en erstatning.

Xenical og alkohol - fungerer det sammen?

Du kan sagtens drikke alkohol samtidig med, at du spiser disse piller, eftersom effekten af dem ikke bliver påvirket. Det anbefales dog, at overholde de almindelige råd omkring indtagelse af alkoholiske drikke. Drik ikke for meget, og bemærk, at ethylalkohol er et smukt kalorieindhold (7 kcal pr. 1 gram), og det kan hæmme din indsats for at nå dine slankemål.

Hvilke potentielle bivirkninger er forbundet med indtagelse af Orlistat?

En øget mængde fedt i afføringen kan give nogle af nedenstående effekter indenfor 24–48 timer efter påbegyndelsen af behandlingen.

 • Løs afføring
 • En øget mængde afføring
 • Luft i maven
 • Afføringen har en olie-agtig konsistens.

Ovenstående effekter er ganske ufarlige, ligesom de plejer at forsvinde igen, når man mindsker mængden af fedt i kosten.

Overdosis af Xenical

Oplever du at have spist for stor en dosis af Xenical, skal du tage kontakt til sygehuset, så du kan tale med en læge. Det er vigtigt, at du medbringer medikamentets emballage, så denne kan se præcis hvilke stoffer du har indtaget.

Advarsler omkring Xenical

De følgende kategorier af patienter bør ikke benytte sig af denne pille:

 • gravide kvinder;
 • ammende mødre;
 • mennesker med fordøjelsesforstyrrelser, der forstyrrer optagelsen af næringsstoffer fra mad;
 • personer, der lider af anoreksi.

For at afsløre den fulde liste over begrænsninger for brug, se venligst folderen.

Interaktion sammen med andre stoffer

Stoffer der er påvist at interferere med orlistat, eller kan blive påvirket af denne medicin
Fedtopløselige vitaminer, warfarin, amiodaron, cyclosporin, lamotrigin, valproinsyre, vigabatrin, gabapentin, thyroxin
Stoffer der ikke er påvist at interferere med orlistat
Phenytoin, fluoxetin, amitriptylin, metformin, phentermin, sibutramin, digoxin, losartan, atenolol, furosemid, captopril

FAQ

Du skal allerede begynde at kunne se de første resultater i løbet af et par uger. Her vil vægttabet kunne ses første gang. Efter de første 6 måneder, vil du kunne se stærke resultater af din behandling.

Dette medikament, er en del af en kalorie-reduceret diæt samt vægtkontroller, der sammen skal behandle fedme hos mennesker med bestemte risikofaktorer som fx diabetes, højt blodtryk, og et for højt kolesteroltal. Så en helbredsundersøgelse er nødvendig.

Dette middel er kun en del af en pakkeløsning, hvor også træning, vejninger, der sker under jævnlige intervaller samt en fornuftig sammensat diæt indgår. Du skal udenom en kost, der består af store dele sul, men skulle du komme i situationer, hvor du får meget sul i dig, skal du ikke også tage en Xenical, da du vil udsætte din krop for evt. bivirkninger i maven.

Nedenfor kan du se eksempler på sunde fødevarer, du kan spise når du er under behandling med Orlistat:

Protein
Æg, magert kød, hvid fisk
Kulhydrater
Fuldkornsbrød, fuldkornspasta, havregryn
Fedtstoffer
Olivenolie, avocado, nødder, laks
Fibre
Forskellige frugter og grøntsager

Sørg for at spise den manglende dosis, så snart du husker det. Dog må det ikke være mere end en time efter et afsluttet måltid. Hvis det er mere end en time efter et måltid, springer du din medicindosis over, og tager den i stedet for til dit næste måltid. Det er ikke tilladt at indtage to kapsler eller piller på én gang.

I 7 videnskabelige forsøg, hvor der har været over 3.000 mennesker med overvægt deltagende. Det er personer, der er udtagende til forsøgspersoner i en periode på mellem 1 til 2 år. I den forbindelse er der blevet testet op mod hinanden, forskellige doseringer på denne medicin, og her hertil kommer en placebo-dosering. Målet var at teste hvilken dosis, der giver det største vægttab. Som en selvfølge vidste ingen af de deltagende eller nogle fra sundhedspersonalet, hvilken medicin der blev givet til hver enkelt forsøgsperson. Resultaterne af disse undersøgelser var lovende.

Opbevar lægemidlet i en lukket beholder ved rumtemperatur, væk fra varme, fugt og direkte lys. Det må heller ikke fryse. Sørg også for, at børn og kæledyr ikke har adgang til disse piller.

Så længe du taber dig som du skal ifølge anvisningerne i forpakningen eller evt. efter aftale med din læge, og du stadigvæk har godt af at gå ned i vægt, så kan du fortsætte med din behandling. Hvis du har svært ved at tåle kapslen, skal du muligvis mindske dosis eller skifte til en anden behandling i form af piller. Skulle der ikke være noget I vejen for, at du fortsætter, så kan du I princippet fortsætte med denne medicin så langt tid det er nødvendigt.

Referencer

Brugeranmeldelser

Rune
2022-08-18 14:25

Omsorgsfuldt personale vejledte mig, når jeg havde brug for hjælp til at bestille piller.

Lea
2022-09-02 12:59

Kudos til kundesupport for deres hjælp med at købe Champix.

Bjarke
2022-10-17 13:03

Fair service og priser.

Cookies Politik

Vi bruger cookies til at forbedre din browsingoplevelse, vise personlige annoncer eller indhold og analysere vores trafik. Ved at klikke på "Accepter alle", giver du samtykke til vores brug af cookies.

Accepter alle